Het voorjaar is traditioneel de tijd dat veel mensen een voorjaarsschoonmaak gaan doen. Ze maken het in en om het huis dan schoon. Er wordt veel opgeruimd en weggedaan wat niet meer nodig is.

Blijkbaar is het voorjaar daar een goed jaargetijde voor.

Ook om je lichaam en je geest een “schoonmaakbeurt” te geven is het voorjaar een mooie gelegenheid om je beter in je vel te laten voelen. Je gaat je energieker en vitaler voelen, meer in balans en ook je blik wordt frisser en helderder.

Vorig jaar zijn we begonnen met een 10 dagen durend programma dat we “Reset van lichaam en geest” hebben genoemd.

Gedurende die 10 dagen maak je uitgebreid en intensief kennis met een gezonde leefstijl. Door dit met een groepje mensen te doen heb je de gelegenheid om elkaar te motiveren en te ondersteunen.

De basis hiervoor is een bepaalde mentale houding die nodig is om een bepaalde verandering in leefstijl in gang te zetten die je langer en vooral gezonder laten leven.

Je kunt die 10 dagen dan ook het best als een begin zien voor deze nieuwe leefstijl.

Deze week zijn we begonnen met de voorbereidingsweek en maandag 19 maart is de eerste dag van de 10 daagse reset van lichaam en geest. Voor meer informatie over dit programma klik hier

Vandaag vond ik een mooi bericht op de website leefstijl als medicijn met als titel “Hoogste tijd voor een reset”. Een prachtige onderbouwing van Koen Lim voor het regelmatig doen van een reset. Voor het bericht klik hier